ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ

Ο ιατρός γεννήθηκε το 1984 στην Θεσσαλονίκη, αλλά την παιδική του ηλικία έζησε και μεγάλωσε στην πόλη της Ρόδου. Το 2002 πέτυχε την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με υποτροφία ως τέταρτος μέσα από τον θεσμό των πανελληνίων εξετάσεων, από την οποία και αποφοίτησε το 2008.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ

Πριν από την λήψη της ειδικότητας του Ωτορινολαρυγγολόγου, ο ιατρός εργάστηκε για 2 έτη στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Πιο συγκεκριμένα υπηρέτησε στο άγονο Περιφερειακό Ιατρείο Μεσοχωρίου Καρπάθου για ένα έτος και στο Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου Ρόδου επίσης για ένα έτος. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας επιτέλεσε χρέη ιατρού της Α’ Μοίρας Καταδρομών, αλλά και του στρατιωτικού νοσοκομείου ΤΥΕΘ Ρόδου.

ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Ο ιατρός ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην Β’ Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου. Συνέχισε την εκπαίδευσή του στην Ωτορινολαρυγγολογία στην ΩΡΛ κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη και Αγλαϊας Κυριακού, την οποία και ολοκλήρωσε στην ΩΡΛ κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας “Θριάσιο”. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής του συμμετείχε σε περισσότερες από 1500 επεμβάσεις συνολικά.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

  • Ολοκλήρωση του σεμιναρίου “Botox, Derma Filler & Skin Rejuvenation Training” της FeraGreece (16-17/3/2019)

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Ο ιατρός ομιλεί Ελληνικά (μητρική), Αγγλικά (ευχερώς) και Γερμανικά (μέτρια).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ